Klaar voor vertrek!
Door: Violet
Blijf op de hoogte en volg Rutger & Violet
28 Juni 2010 | Nederland, Lochem
Na alle afscheidsfeestjes, borrels en etentjes met familie, vrienden en collega´s is morgen het moment daar. Om 21.00 uur stappen we in het vliegtuig voor een trip ‘around the world' met als eerste bestemming Tokyo! Bedankt voor alle gezellige momenten in de afgelopen weken! We zijn erg blij met zoveel leuke mensen om ons heen en we gaan jullie zeker missen de komende maanden.
Voor nu, rugzakken inpakken en op naar het avontuur!
Liefs,
Rutger en Violet
28 Juni 2010 - 17:08
Leonie:
You go girl!!! Geniet ervan, ik geniet nu al van jullie foto's ;-) Tot over een jaartje :'( -
28 Juni 2010 - 17:19
Guusta:
Een hele goede reis en tot horens,lieverds.
xxxxx de Kampermannetjes -
28 Juni 2010 - 17:55
Léon:
Nou, daar gaat ie dan. Het begint al een beetje te wennen. We zien jullie over drie maanden in San Francisco.
Greetz, Léon -
28 Juni 2010 - 17:55
EL (stokkie):
Zet m op, ToiToi, gáán met die banaan...Héél veel plezier, succes, spannende en bijzondere momenten, en nog zóóóveel meer...Ik blijf jullie weer volgen om zelf ook weer een beetje in dromenland te komen
;-)
Groetjes EL & Jos -
28 Juni 2010 - 18:34
Karolien:
Heeeeel veeeel plezier! En veel bloggen en foto's plaatsen, ik kijk er naar uit om jullie avonturen te lezen.
Groeten, Karolien
28 Juni 2010 - 20:00
Ruth:
Yes yes! Zet hem op en maak ze gek! Heel veel liefs -
28 Juni 2010 - 20:00
Wies:
have a nice flight and a happy landing! -
28 Juni 2010 - 20:09
Steph:
Haaa holebeertje! Superveel plezier!!! Geniet ervan! Vind t wel echt heel jamer dat ik je zo lang niet zie! Dikke kus! -
28 Juni 2010 - 20:10
Marion En Hans:
Violet en Rutger, heel veel plezier op jullie reis, deze keer linksom de aardbol. geniet van elkaar en van al het moois dat jullie gaan zien en beleven. dikke zoenen: Hans en marion -
28 Juni 2010 - 20:19
ik mis je nu al -
29 Juni 2010 - 06:51
Marjan:
Hoi Violet en Rutger,
Een goede reis en heel veel plezier.
Geniet ervan de komende maanden!
Wim , Marjan en kids -
29 Juni 2010 - 06:52
Beitie:
Hey Violet wat leuk dat we aan het W'diep zo met je mee kunnen reizen. Hele goede en fijne reis gewenst, we kijken uit naar je avonturen. -
29 Juni 2010 - 06:56
Maarten Minten:
He doe rustig aan je hebt de tijd en geniet van alles wat je ziet.
Groet, Maarten -
29 Juni 2010 - 07:25
Inge:
Geniet ervan! Ben benieuwd wat je allemaal zal meemaken!!!!! Kus -
29 Juni 2010 - 07:25
Greetje:
Hoi Violet
Voor jou en Rutger een goede start en een fijne tijd gewenst. Blijf jullie graag volgen. -
29 Juni 2010 - 08:15
Matthias:
Toppers, alvast heel veel plezier en geluk toegewenst. Al gaan we vanavond nog gezellig uit eten bij de burger king op Schiphol. -
29 Juni 2010 - 12:26
Jan:
Heel veel plezier de komende maanden en enorm genieten -
29 Juni 2010 - 15:16
Ellen Hondeborg, Alm:
Lieve Violet en Rutger,
Al weer zo'n grote reis! Ik wens jullie een hele goede reis en heeeeeeeeeeeeeel veel plezier. Ben benieuwd naar de verhalen en verheug me al weer op de mooie foto's met prachtige kleuren. Geniet!Lotsofgreetings, Ellen. -
29 Juni 2010 - 15:25
Paul:
Jullie beiden heel veel plezier, pas goed op elkaar en het is nu al stil op de gang.
Groet, Paul -
30 Juni 2010 - 05:18
Linda:
Ha Rutger en Vio
Dat ging gisteren goed. We hadden aan een zakdoekje genoeg, terwijl er vorige keer extra gedweild moest worden op Schiphol!!!!
Geniet ervan!!
Annet Koch
ps. Ik ontvang a.s. maandag ook eindelijk mijn PM diploma! Yeah! -
08 Juli 2010 - 15:27
Oma:
fijn dat jullie zo genieten en ik verwacht nog wel een kaartje liefs oma uit zutphen (zelf getypt)